Cant post images - BMW R1200GS Forum : R1200 GS Forums
 4Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 59 (permalink) Old 21-Mar-2016, 08:19 AM (555) Thread Starter
Junior Member
 
demachina's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 26
Garage
Cant post images

Cant get images to post either thru drag and drop or attach.

Jpg is correct dimension and size.

Any ideas?


Thanks

dr

2015 R1200GS
2015 S1000RR
2003 Ducati 749s
1973 Honda CB350
demachina is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 59 (permalink) Old 21-Mar-2016, 08:49 AM (576)
Senior Member
 
x7289155's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Orange California
Posts: 311
Garage
pix

Quote:
Originally Posted by demachina View Post
Cant get images to post either thru drag and drop or attach.

Jpg is correct dimension and size.

Any ideas?
i think it's the platform they are using for this forum. it's just not PHOTO FRIENDLY.

i tried a lot i gave up >
i even made it the way they are saying it should be and it still does not work.

just load it somewhere else and share the link here.

2016 1200GS ADVENTURE WITH ALL THE GOODIES
x7289155 is offline  
post #3 of 59 (permalink) Old 21-Mar-2016, 09:30 AM (604)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Western NC
Posts: 25
I also gave up trying to drag and drop a picture.
blueridgegs is offline  
 
post #4 of 59 (permalink) Old 21-Mar-2016, 04:31 PM (896)
GS (and DR)
 
marc's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: SF Bay Area
Posts: 2,490
Send a PM to admin and ask why.

I don't know if it was a decision they made to disallow uploads or of it is a mis-configuration that they are not aware of. I suspect it may be the latter. Uploads are being directed to a folder where the server software doesn't have permission to create files. At least that is what the error message says. If they want to disallow uploads they should remove the attachment option.
marc is offline  
post #5 of 59 (permalink) Old 21-Mar-2016, 06:56 PM (997)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Sydney, Australia
Posts: 147
Works for me

fredaroony is offline  
post #6 of 59 (permalink) Old 22-Mar-2016, 01:48 AM (283)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Western NC
Posts: 25
I tried again, no go.
I tried reducing picture size a number of times.
Picture is in Drag Files Here To Attach area briefly then is gone.
Preview shows no picture.

Info below copied and pasted from last picture resize details:
JPEG Image (.jpg)
28.0 KB (28,672 bytes)



OK fredaroony, how'd you drag and drop it?
blueridgegs is offline  
post #7 of 59 (permalink) Old 22-Mar-2016, 02:08 AM (297)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Sydney, Australia
Posts: 147
Quote:
Originally Posted by blueridgegs View Post
I tried again, no go.
I tried reducing picture size a number of times.
Picture is in Drag Files Here To Attach area briefly then is gone.
Preview shows no picture.

Info below copied and pasted from last picture resize details:
JPEG Image (.jpg)
28.0 KB (28,672 bytes)



OK fredaroony, how'd you drag and drop it?
I host them online with Google and just paste in the URL of the image. I find it much easier that way to be honest.
fredaroony is offline  
post #8 of 59 (permalink) Old 22-Mar-2016, 07:45 AM (531)
Administrator
 
Join Date: May 2011
Posts: 72
Testing attachments.

Richard.
Attached Images
 
Admin is offline  
post #9 of 59 (permalink) Old 22-Mar-2016, 07:47 AM (532)
Administrator
 
Join Date: May 2011
Posts: 72
Those who are having problems uploading images.
What browsers are you using?
Also are you guys given an error message once you attempt to post?

Richard.
Admin is offline  
post #10 of 59 (permalink) Old 22-Mar-2016, 07:53 AM (537) Thread Starter
Junior Member
 
demachina's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 26
Garage
No error message.

You can see image preview for a short time but then progress bar reverses and no attachment is made.

Running I.E. But it doesn't work from iPhone mobile site either.
demachina is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW R1200GS Forum : R1200 GS Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome